ONTWERP JOUW EIGEN C2C ASSOCIATIE KAARTEN!

 

Ontdek je innerlijke creativiteit en inzicht met onze associatiekaart collage workshop!

 

Welkom bij onze inspirerende workshop, waar kunst en zelfreflectie samenkomen om een diepere verbinding met jezelf en je innerlijke wereld te creëren. Tijdens deze unieke ervaring zul je geleid worden door een reis van creativiteit en introspectie, geleid door onze ervaren facilitator.

 

In deze workshop maak je jouw eigen associatiekaarten in de vorm van prachtige collages. Door middel van afbeeldingen, symbolen en kleuren, zul je intuïtief en expressief je innerlijke wereld verkennen en vastleggen. Elke kaart die je creëert, weerspiegelt een aspect van jezelf, je emoties, verlangens of uitdagingen.

 

Maar daar stopt het niet. Na het maken van je associatiekaarten, zul je een persoonlijk boek samenstellen waarin je elke kaart beschrijft en de betekenis ervan voor jou onthult. Dit boek wordt jouw persoonlijke kompas, een bron van inspiratie en begeleiding wanneer je het nodig hebt.

 

De workshop begint om 10:00 uur 's ochtends en duurt tot 12:30 uur, zodat je de rest van de dag nog kunt genieten van wat je hebt geleerd. En natuurlijk zorgen we voor wat lekkers om de creativiteit te stimuleren!

 

Of je nu op zoek bent naar helderheid, zelfinzicht, of gewoon een creatieve uitlaatklep, deze workshop biedt een veilige en ondersteunende ruimte waar je vrij kunt zijn om te verkennen, te creëren en te groeien.