Reacties

Carmen en Anna
een jaar geleden

Mijn dochter Anna van 15 en ik vonden het supergezellig. Mijn dochter was de dag ervoor jarig geweest en Nathalie had speciaal voor Anna haar lievelingstaart geregeld. Nathalie is een lieve gastvrouw met passie voor wat ze doet en dit weet ze goed over te brengen. De workshop is toegankelijk voor iedereen en de tijd vliegt als je bezig bent.
Het mooiste van deze workshop is dat je echt een inkijkje krijgt in wat jou (onbewust) bezighoudt en wat je belangrijk vindt op dit moment. Wat zijn je wensen of waar verlang je naar. Als je dit visueel maakt, ga je je er ook meer mee bezighouden, bewust of onbewust. Het klopt dat wat je aandacht geeft groeit.
Nathalie, heel erg bedankt en je ziet ons gauw weer! Lieve groetjes van ons.

Danielle
een jaar geleden

Afgelopen vrijdag een workshop bij Nathalie mogen volgen. Super goed georganiseerd, leuke binnenkomer, lekker hapje/drankje. Fijne duidelijke uitleg over wat we gingen doen. Allemaal lekker relax in huiselijk sfeer. Voor herhaling vatbaar! Bedankt Nathalie! 🍀

Petra
een jaar geleden

14 april j.l. een vision board gemaakt bij Nathalie. Het was super gezellig. Ons materiaal lag als een kadootje klaar. Zo leuk! En het resultaat is ook geweldig geworden (al zeg ik het zelf). Nathalie doet wat ze kan om te zorgen dat je de plaatjes krijgt die je nodig hebt. Ik vond de avond een dik succes en kom het zeker nog eens doen.

Marieke
een jaar geleden

Gisteravond een prachtig moodbord gemaakt!
Het is zo fijn om je verlangens op deze manier te uiten. Zelf een prachtig kunstwerk maken waarin jou verlangen centraal staat.
Pure manifestatiekracht!
Bij Nathalie ben je daar zeker voor bij het juiste adres. Hele fijne en oprechte begeleiding waardoor je jouw verlangens goed kan vormgeven.
Ik ben dankbaar voor de prachtige collage die thuis een centrale plek krijgt!
Vol vertrouwen ga ik de toekomst tegemoed! ❤️

Angela
een jaar geleden

Nathalie is een lieve en gastvrije gastvrouw en in huiselijke sfeer een leuke en rustgevende workshop gehad.

Marjoleine van Miltenburg
een jaar geleden

In januari 2020 heb ik onder begeleiding van Nathalie een Visionboard gemaakt. Na een korte uitleg konden we aan de slag met het zoeken van plaatjes, maar ook teksten, die bij jouw leven en toekomst passen. Op voorhand wist ik niet wat ik me hierbij voor moest stellen, maar al bladerend, kwam ik veel dingen tegen, die me bewust maakten van wat ik wil(de) in de toekomst. Een waardevol proces!
Het was een positieve avond, met mooie gesprekken en met Nathalie als inspirerende gastvrouw. Een aanrader!

Tromper Monique
een jaar geleden

Ook ik heb bij collage 2 conect een workshop gedaan!
Wat een mooie middag was dat!
Na een goede uitleg van Nathalie zijn we begonnen met het scheuren, plakken en knippen...
Heel wonderlijk wat het uiteindelijk is geworden, Mijn verhaal!
Er ontstonden mooie gesprekken in de groep na aanleiding wat we hadden geplakt.
Al met al een fijne manier om een reus door je hoofd te maken.
En dit heeft Nathalie mogelijk gemaakt!
Wat een rust, gastvrijheid en passie Nathalie heeft echt Top!
Niet twijfelen maar gun jezelf ook deze mooie ervaring met inzichten over jezelf!
Nathalie..nogmaals bedankt!

Daniëlle
een jaar geleden

In september 2020 ben ik bij Nathalie geweest en heb ik een visionboard gemaakt. Nathalie gaf me een fijn en veilig gevoel waardoor ik mijn hart durfde te laten spreken en waardoor er uiteindelijk een heel mooi visionboard ontstond. Het meest bijzondere is dat ik nu, ruim twee jaar verder, een aantal dingen kan afstrepen wat terug kwam op mijn visionboard. Voor iedereen dus absoluut de moeite waard om hiermeel aan de slag te gaan bij Collage2connect!

Bianca Licht
een jaar geleden

Een heerlijke workshop gedaan bij Nathalie in 2018 en in 2022. Ze zorgt ervoor dat je op je gemak bent en stelt super goede vragen waardoor je meer in jezelf zoekt naar de antwoorden en die ook vindt. Mooie visie collages gemaakt onder een zeer goede en lieve begeleiding.

Reactie plaatsen