Hoe  het Vision board op mijn pad kwam!

 

 

Mijn reis naar zelfontwikkeling kreeg een nieuwe wending in 2017 met boeken zoals "Master Your Mindset" en "Think and Grow Rich". Deze boeken openden mijn ogen voor de kracht van mindset en visualisatie, en ze inspireerden me om dieper in zelfreflectie en persoonlijke groei te duiken. 

In 2018 gebeurde er iets bijzonders. Uit het niets verscheen er op mijn tijdlijn een bericht van Christine Kane over het organiseren van een vision board workshop. Het was 1 april, maar dit was allesbehalve een grap. Hoewel ik al geruime tijd workshops gaf - zoals het maken van dromenvangers en het hergebruiken van oude spijkerbroeken - was het idee van vision boarden en creatief bezig zijn met diepgang iets wat mij enorm aansprak.

Ik had nooit eerder gezocht naar vision boards of collages, maar de post van Christine Kane trok mijn aandacht en raakte een snaar bij mij. Het was het begin van iets prachtigs, een reis naar zelfverrijking door middel van creatieve expressie. Vanaf die dag liet het idee me niet meer los.

In mei 2018 organiseerde ik mijn eerste professionele vision board workshop, omringd door vertrouwde gezichten, op een passende locatie in Lelystad. Het was een dag vol inspiratie en persoonlijke doorbraken. Deelnemers werden aangemoedigd om hun dromen en doelen visueel te maken, en ik deelde mijn passie voor het begeleiden van anderen naar meer zelfbewustzijn en vervulling.

Christine Kane was degene die me wees op de kracht van vision boarden en die mijn passie hiervoor aanwakkerde. Sindsdien heb ik mijn focus verlegd naar het helpen van anderen bij hun eigen ontwikkeling en groei door middel van creatieve workshops.