Nathalie Salders 

 

Wat leuk dat je hier op mijn website bent beland en nieuwsgierig bent geworden naar wie er achter Collage2Connect zit. Hierbij stel ik mij graag aan je voor. Mijn naam is Nathalie Salders, een creatieve, positieve en enthousiaste vrouw met een passie voor collagekunst en een schat aan levenservaring.

 

Mijn professionele reis begon in de reiswereld, waar ik 20 jaar lang werkte en mensen van diverse achtergronden inspireerde. Deze periode heeft me niet alleen inzicht gegeven in de dynamiek van de hospitalitysector, maar ook de waarde van klantbeleving en servicekwaliteit geleerd. Ik heb talloze verkooptrainingen gevolgd en studiereizen gemaakt naar verschillende hotels, wat mijn begrip van de branche heeft verdiept.

 

Daarnaast heb ik gewerkt op de Batavia Werf, een openluchtmuseum, waar ik als sales-reserveringsmedewerker en eventmanager verantwoordelijk was voor de organisatie van diverse evenementen. Deze ervaring heeft mijn organisatietalent verder ontwikkeld en me geleerd hoe ik een inspirerende omgeving kan creëren voor verschillende groepen.

 

Momenteel werk ik als conductrice op de trein, waar ik dagelijks in contact kom met mensen en hun unieke verhalen. Deze interacties voeden mijn verbeeldingskracht en inspireren me om anderen te helpen hun doelen en dromen te visualiseren en te realiseren.

 

In 2020 kreeg mijn leven een nieuwe wending toen ik geconfronteerd werd met borstkanker. Tijdens mijn herstelproces heb ik mezelf verder ontwikkeld in het maken van collages en Vision Boards. Deze creatieve uitlaatklep gaf me niet alleen rust en inzichten, maar ook een nieuwe blik op het leven. Het lezen van boeken en het verzamelen van informatie over collagekunst en persoonlijke groei hebben mijn doorzettingsvermogen versterkt en mijn passie voor het helpen van anderen nog verder aangewakkerd.

 

Om mijn passie voor persoonlijke en zakelijke groei te versterken, heb ik waardevolle opleidingen gevolgd in "Coaching" en "Creatieve Therapie". Deze opleidingen hebben me geholpen om een diepere laag van begeleiding te bieden in mijn workshops.

 

Vision Boards zijn voor mij een krachtige tool om mensen en teams te helpen hun doelen en dromen te visualiseren en te realiseren. Of het nu gaat om het versterken van teams in de hospitalitysector, het inspireren van individuen tot persoonlijke groei, of het organiseren van creatieve workshops op maat, mijn doel is om mensen te verbinden met hun verbeeldingskracht.

 

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem dan een kijkje op mijn website. Staat datgene wat jij wenst er niet specifiek bij? Neem gerust contact met me op; ik maak met veel enthousiasme een programma op maat voor jou of je team.

 

Laten we samen de reis van transformatie aangaan. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen in de wereld van Collage2Connect!

 

Een Creatieve Groet Van,

Nathalie