Nathalie Salders 

 

Wat leuk dat jij hier op mijn website bent beland en nieuwsgierig bent geworden naar mij als persoon. Hierbij stel ik mij graag aan jou voor. Mijn naam is Nathalie Salders, een creatieve, positieve en enthousiaste vrouw met een passie voor collages en een schat aan levenservaring. Mijn creatieve ontdekkingsreis begon al in mijn kindertijd, waar ik genoot van knutselen en werken met diverse stoffen en materialen. Mijn eerste stappen in de creatieve wereld werden verder aangewakkerd tijdens mijn bijbaan als bloembindster.

 

Mijn professionele reis begon in de reiswereld, waar ik 20 jaar doorbracht en mensen van diverse achtergronden inspireerde. Als conductrice op de trein deel ik dagelijks in de unieke verhalen van anderen.

 

Naast mijn werk ben ik een fervent collagekunstenaar. In het verleden leidde ik creatieve workshops en vision board-sessies, waarbij ik mensen hielp om hun verbeeldingskracht te gebruiken voor het vormgeven van hun doelen en dromen.

 

Mijn passie voor persoonlijke groei en creativiteit leidde tot waardevolle opleidingen in "Coaching" en "Creatieve Therapie". Daarnaast verdiep ik me continu in de wereld van collagekunstenaars. Ik lees boeken, struin het internet af en volg talloze collagekunstenaars om constant geïnspireerd te worden. Mijn persoonlijke collectie omvat een variatie aan boeken met verschillende technieken en benaderingen in collagekunst.

 

Deze zoektocht beperkt zich niet alleen tot collagekunst, maar ook tot boeken over coaching en mindset. Alles komt samen in mijn benadering. Het is mijn overtuiging dat het verkennen van diverse perspectieven bijdraagt aan de diepte en rijkdom van mijn creatieve begeleiding.

 

Collages zijn voor mij niet alleen kunst; het is mijn rust, mijn manier om emoties te uiten en inzichten te verkrijgen. Tijdens mijn behandeling voor borstkanker in 2020 waren collages mijn toevluchtsoord, waardoor ik gefocust bleef op mijn gezondheid en herstel.

 

Nu, met hernieuwde energie, sta ik klaar om mijn liefde voor collages te delen. Mijn galerij op Collage2Connect is een uitdrukking van mijn creativiteit, en ik nodig je uit om de kunst te ontdekken die mijn ziel weerspiegelt. Als jij ook geïnspireerd bent, zijn mijn werken beschikbaar om je huis te verrijken. Bezoek mijn galerij, waar je mijn unieke creaties kunt aanschaffen en een stukje van mijn kunst in jouw leven kunt brengen.

 

Daarnaast bied ik collage-workshops aan, van visionboards tot kunstcollages. Mijn doel is om mensen te verbinden met hun creatieve kracht. In de toekomst zie ik de mogelijkheid om werkgevers te laten ontdekken hoe collages een verrijking kunnen zijn op de werkvloer.

 

Laten we samen de reis van transformatie aangaan. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen in de wereld van Collage2Connect!